Fietsen Er zijn geen producten in deze categorie.

Bent u op zoek naar een nieuwe en betaalbare fiets? Ook dan zit u goed op VoorAllesMetWielen.nl wij hebben een snel groeiend assortiment met nieuwe stadsfietsen, omafiets, opafietsen, transportfietsen, vouwfietsen en kinderfietsen. U fiets besteld u eenvoudig online of in onze winkel in Breda. Komt u in onze winkel dan kunt u ook uw oude fiets i...

Bent u op zoek naar een nieuwe en betaalbare fiets? Ook dan zit u goed op VoorAllesMetWielen.nl wij hebben een snel groeiend assortiment met nieuwe stadsfietsen, omafiets, opafietsen, transportfietsen, vouwfietsen en kinderfietsen. U fiets besteld u eenvoudig online of in onze winkel in Breda. Komt u in onze winkel dan kunt u ook uw oude fiets inruilen en eventuele accessoires uitzoeken en direct laten monteren. U kunt uw fiets in doos laten thuis bezorgen of btegen een kleine meerprijs geheel afgemonteerd laten thuisbezorgen. Voordelig online fietsen, fietsonderdelen en accessoires bestellen op VoorAllesMetWielen.nl

Meer

Subcategorieën

 • Omafiets en opafiets

  Eenvoudig en voordelig online een omafiets of opafiets bestellen begint op VoorAllesMetWielen.nl Laat de fiets thuis bezorgen of haal hem op bij onze fietsenwinkel in het centrum van Breda. Ook diverse accessoires voor de omafiets of opafiets zoals rekjes voor voorop (extra) slot en meer kunnen er direct bji worden besteld en indien gewenst gemonteerd zodat u hier geen omkijken naar heeft.

 • Transportfietsen

  Ook voor een voordelige en degelijke transportfiets zit je goed bij VoorAllesMetWielen.nl Bekijk en bestel onze fietsen online en laat ze thuisbezorgen of haal ze af in onze winkel in Breda. De transportfietsen kenmerken zich door de stevige dikke framebuizen, klassiek ontwerp en stevige banden, wielen en dragers voor bagage.

 • Bakfietsen

  Bij VoorAllesMetWielen.nl koop je eenvoudig je bakfiets. Wij hebben bakfietsen in wowel tweewiel als driewiel uitvoering. Tevens kun je kiezen uit een normale of een elektrische bakfiets. Bakfietsen zijn ideaal om met kinderen, boodschappen of huisdier snel en gemakkelijk overal komen! De bakfietsen kunnen rijklaar worden thuisgeleverd of af te halen, te bekijken en te proberen in onze winkel in Breda.

 • Kinderfietsen

  Op Voor Alles Met Wielen kunt u ook terecht voor kinderfietsjes, steps en loopfietsen voor de kleinsten.