Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Best verkochte producten

Wilt u artikelen eerst bekijken of liever afhalen? Dat kan in Breda. Sinds eind 2015 zijn wij ook met een fysieke winkel open op de Haagdijk 176 nabij het centrum van Breda.

U vindt in onze winkel in het centrum van Breda een groot deel van ons assortiment autoaccessoires, fiets artikelen en aanhanger onderdelen.

Wilt u uw bestelling ophalen in de winkel , ook dat is geen probleem. Bel of mail ons even van tevoren om teleurstellingen te voorkomen.

Naast de artikelen in onze webshop kunt u in onze winkel in Breda ook terecht voor voordelige en nagekeken gebruikte fietsen, van studentenfiets tot tourfiets! Ook voor voordelige fietsreparaties kun je bij ons terecht! Of te wel ook de voordeligste fietswinkel van Breda, VoorAllesMetWielen.nl

Ook afhalen van de nieuwe fietsen in onze webshop is uiteraard mogelijk. Deze doen wij kosteloos rijklaar maken. Binnenkort zijn deze ook in onze winkel te bekijken en te proberen!

GEBRUIKTE FIETSEN

In onze winkel in Breda vindt je een grote keuze aan voordelige gebruikte fietsen. Van studentenfiets tot zo goed als nieuwe stadsfiets.

Bekijk een groot deel via deze pagina:

https://www.marktplaats.nl/verkopers/4438403.html

Bakfietsen:

Ook hebben wij een wisselende keuze aan gebruikte bakfietsen. Daarnaast verkopen wij nieuwe bakfietsen ,zowel gewone als elektrisch ondersteund.

Dit zijn kwalitatief hoogstaande en mooie bakfietsen tegen een scherpe prijs.

Ook voor onderhoud of reparatie aan uw bakfiets kunt u bij ons terecht!

De openingstijden :

MAANDAG + DINSDAG :           Gesloten

WOENSDAG:                            10.00 - 18.00

DONDERDAG:                          10.00 – 19.00

VRIJDAG:                                10.00 - 18.00

ZATERDAG:                             10.00 – 17.00

ZONDAG:                                12.00 – 17.00       

Afhalen buiten openingstijden in overleg mogelijk!