Fietszadels Er zijn 62 producten

Of je nou op zoek bent naar dat ene comfortabele zadel voor relaxde toertochten met de fiets of een racezadel voor de racefiets. Alle fietszadels vindt je natuurlijk hier! naast een rtuime keuze aan fietszadels hebben wij ook alles voor op en rond het zadel zoals zadelstrop voor bevestiging, zadelpennen, zadeldekjes en bouten om bijvoorbeeld de ...

Of je nou op zoek bent naar dat ene comfortabele zadel voor relaxde toertochten met de fiets of een racezadel voor de racefiets. Alle fietszadels vindt je natuurlijk hier! naast een rtuime keuze aan fietszadels hebben wij ook alles voor op en rond het zadel zoals zadelstrop voor bevestiging, zadelpennen, zadeldekjes en bouten om bijvoorbeeld de zadelpen vast te zetten. Heeft u vragen over zadels of onderdelen vraag het gerust aan onze medewerkers of kom langs in onze fysieke winkel in Breda voor hulp bij montage!

Meer

Subcategorieën

  • Zadeldekjes

    Fietszadel kapot of comfortabeler zitten op de fiets? Dat kan eenvoudig met onze ruime keuze aan zadeldekjes voor de fiets. Wij hebben online een grote keuze aan voordelige zadeldekjes voor bijvoorbeeld een kapot gelzadel of juist schapenvacht voor een extra comfortabele zit. In diverse vormen voor sportzadels, tourzadels of rokzadels. ook zijn er diverse dekjes voor het fietszadel met leuke en vrolijke prints erop om de fiets extra op te fleuren!

per pagina
Toont 1 - 12 van de 62 items
Toont 1 - 12 van de 62 items