Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Best verkochte producten

Bezorging

Bestellingen worden zo snel mogelijk na bestelling verstuurd en zullen normaal gesproken met 2-4 werkdagen bij u arriveren. Wij versturen de pakketten via de grote pakketbedrijven om kwaliteit, snelheid en goede ontvangst van uw bestelling te waarborgen. Voor Nederland maken wij voornamelijk gebruik van PostNL en voor onze Belgische klanten van Bpost.

Verzendkosten gaan op gewicht, deze rekenen wij automatisch uit na uw bestelling.

De tarieven:

€ 6,95 per verzending.

Bij bestellingen vanaf 50 euro betaalt u geen verzendkosten!

Het kan voorkomen dat als u meerdere artikelen besteld deze apart worden geleverd, dit kan gebeuren als bijvoorbeeld een artikel direct op voorraad is en een ander niet. Uiteraard zijn hier voor u geen extra verzendkosten aan verbonden. Via email houden wij u op de hoogte van de status van uw bestelling.

Heeft u vragen over de verzending, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen!

Grote en zware artikelen:

Bij bestelling van grote en zware artikelen zoals skibakken, generators, aanhangwagens of werkplaatsmachines kan de bezorgtijd iets afwijken. Voor dit soort artikelen is afhalen mogelijk op afspraak in de omgeving van Zwolle, Utrecht, Breda of Antwerpen.

Spoedbestellingen:

U gaat morgen op vakantie en heeft die skibak zo snel mogelijk nodig? Een reparatie doen die eigenlijk gister al klaar had moeten zijn en niet de juiste artikelen in huis? Of een ander spoedgeval... mail of bel ons dan en wij proberen dan met u een oplossing te vinden!